Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2007, 08:00   #30
Karolkaa
Użytkownik Forum

Karolkaa's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Meteonka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 68
Poziom mag.: 60
Karolkaa ma numer GG 4351369
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jiibav Pokaż post
<vu'xiu's style>vuxiu ty chudy po*****encu jak ci spinguje to twoje lacze akademickie to moze dopiero wtedy sie zamkniesz</vu'xiu's style>

@Meteonka- od dluzszego czasu probujesz napisac cos madrego na forum jednak cos ci nie wychodzi, pieprzysz od rzeczy,ze Pit aka Seraphim nie ma kultury...wroc na ten swoj glupi team speak posluchaj swoich przyjaciol i wtedy sie wypowiadaj.

@Nisogaf i reszta kretynow- my tylko wam probujemy uswiadomic to co za kilka lat sami zrozumiecie. czasem przydalaby sie wam lekcja historii na temat holokaustu,genocide itp. wstapcie sobie do jakiejs nazistowskiej bojowki, pokazcie sobie jacy to wy jestescie nonkonformisci. Rasisci z przedmiescia. Serdecznie zapraszam, wpadnijcie do mnie do chicago zawioze was na south side, zostawie was na srodku ulicy o 22 godzinie i wtedy zaczniecie sobie wymieniac poglady na temat rasizmu

tak ogolnie to ta gra juz mnie nie obchodzi, mam to gdzies, nie bede gral po to zeby tylko sie denerwowac.

<*translator olecko's language ver 2.12*>
mam na was wyj*bane, zaoram was, nie wnikam, zadzwonie po zeta

Ogólnie nie wypowiadam sie na tym forum Pisze Tylko ze względu na Seraphima ponieważ bardzo denerwuje mnie jego zachowanie w stosunku do wszystkich członków CO.
I przestań gadać ze próbuje napisać coś mądrego bo Ty choćbyś nie wiem jak próbował to Ci sie nie uda. ZAWSZE byłeś nikim i tak zostanie więc nawet sie tu nie wypowiadaj

Never Trust People !
Karolkaa jest offline