Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2007, 08:21   #14
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Nie o offtopy tu chodzi w głównej mierze, wyobraź sobie sytuacje :

strona 10 - 1)Ja pisze o tym że Jacek Gałka wbił lv 150 na Galanie , 3 posty niżej 2)Franek Pl kIlla pisze że wczoraj i dzisiaj na galanie było mass pk w wykonaniu grupy XYZ , pod nim jest 3)post Wojtka że znowu go "hakiery" okradły a nieużywał bota.

Pod tymi postami odpisują ludzie na temat ich interesujący , totalnie na krzyż , czyli np. dwa posty odnoszące sie do Jacka Gałki porozdzielane czteroma o Franku Pl Killa , które zaś pięknie rozdzielone jednym postem wyśmiewającym Wojtka ofiare hakiera.

Burdel ? Burdel. Teraz masz te 3 powyższe "tematy przewodnie" /\ w osobnych działach / tematach , więc szukając komentarzy do "twojego tematu o ukończeniu DHQ naprzykład" , nie będziesz zmuszony ryć przez 3 strony wyzwisk pod adresem pk party które harcowało w carlin w ten sam dzień , bo one będą w temacie o tymże pk party. Nikt Ci w temacie o np. loterii nie będzie jeb*ł smutów że go pekneli , tyylko napisze takowy temat a ty go sobie ominiesz szerokim łukiem dla świętego spokoju.

Mam nadzieje że przedstawiłem Ci dosyć obrazowo jak Ja to widze.

Teraz to dopeiro ebdzie burdel^^ Kiedys na 1 temacie bylo pelno postow a teraz an 1 podforum bedzie pelno tematow^^ na to samo wyjdzie...komu sie ebdzie chcialo ogladac 20 tematow z 10 postami....?;/ latwiej bylo to czytac w 1 temacie...

@Topic
Garmie z Madhousami?

Ostatnio edytowany przez aragorn uczciwy - 18-05-2007 o 08:27.
aragorn uczciwy jest offline   Odpowiedz z Cytatem