Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2007, 13:00   #15
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel Pokaż post
Mnie bedzie martwic tylko jedno, tzn juz martwi. Ze potem dzieki takiemu tematowi jeden na drugiego bedzie jechal bo tez ma lepszy lev to na pewno botuje ... Zreszta wedle mnie idea dobra ale za duzo serverow i noobow-i nie chodzi tu o boterow ale o tych co beda chciecli wrobic innych, moz enie przez ban ale ich dyskredytacje.

Dlatego podkreślałem żeby być w 100% pewnym i mieć na to dowody w postaci np "online counters". Wiele razy raportowano mnie jako bottera, strasznie mnie to dziwi, prawie cały swój czas poświęcam walce z nimi a tu ktoś mi takie świństwo robi. Ale jak GM pojawił się trzeci raz zatrzymałem go na dłużej i po rozmowie zrozumiał że to ktoś sobie jaja robi (Pozdro dla GM Elu _/)

A tak na marginesie polecam w http://www.pskonejott.com/otc_display.php wpisać kilka imion sławnych rookstyayerów , dziwi mnie jak oni moga siedzieć np 23h 15min i to np kilka dni pod rząd. Mi na studiach wpajali że człowiek jeśli nie śpi więcej niż 45h to w jego psychice mogą nastąpić nieodwracalne zmiany, a tu proszę! Siedzą!

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem