Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Dlatego podkreślałem żeby być w 100% pewnym i mieć na to dowody w postaci np "online counters". Wiele razy raportowano mnie jako bottera, strasznie mnie to dziwi, prawie cały swój czas poświęcam walce z nimi a tu ktoś mi takie świństwo robi. Ale jak GM pojawił się trzeci raz zatrzymałem go na dłużej i po rozmowie zrozumiał że to ktoś sobie jaja robi (Pozdro dla GM Elu _/)
A tak na marginesie polecam w http://www.pskonejott.com/otc_display.php wpisać kilka imion sławnych rookstyayerów , dziwi mnie jak oni moga siedzieć np 23h 15min i to np kilka dni pod rząd. Mi na studiach wpajali że człowiek jeśli nie śpi więcej niż 45h to w jego psychice mogą nastąpić nieodwracalne zmiany, a tu proszę! Siedzą! 
|
Wiec moge ci powiedziec ze sam osobiscie siedzialem po 48 h na tibi non stop online. Wiem ze to nei zdrowe potem czasem przez tydzien to odsypialem i dochodzilem do siebie, ale wszystko zalerzy potem od tego co pijesz i co jesz. No ale w tym przypadku to ewidentne botowanie. Ja siedzialem jak np PG jechalem ale to jeszcze przed stamina