Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fonev
ping plx ?
|
Jezeli masz na mysli to ,ze oni go pingowali to sie grubo mylisz. Wiesz ile trzeba sie naspamowac zeby zlagowac goscia komenda ping ? Raczej mysle ze to jest spowodowane pracami serwera, ja np mialem ostre lagi przez ostatnie 10 dni, juz ok. Moze mial to samo ? No ale to by bylo glupio z jego strony gdyby z takimi lagami na dragi poszedl. No to nie wiem, ale srednio wierze, ze zlagowales tego goscia...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rosan
Hmm ja poprostu wiem ... Nie masz czym sie pochwalic to poprostu krytykujesz innych . Ze spamowalem m walami ? Moja sprawa , nie prosilem o krytyke filmu , pozatym stac mnie na takie waste to o co Ci chodzi ?Btw nadodatek myslisz ze tylko ty umiesz bic hight lvle?
Apr 20 2007, 04:32:27 CEST Died at Level 110 by a dragon
P.S. Koles nie afczyl nie bloczyl mi niczego.
<fota>
|
Jezeli wstawiasz taki film to czego sie spodziewasz? Samych dobrych komentarzy? Sa oceny pozytywne i negatywne. Mam prawo Cie krytykowac.
Co to ma znaczyc: " Myslisz ze tylko ty zabijasz high lvli?". Co chciales przez to powiedziec? Kid, chcialem ci udowodnic, ze ja nie bawie sie tak jak ty z low lvlami i to jeszcze nie wastuje kasy i nie trace takich szans ( no moze czasami, ale ich nie wystawiam publicznie bo zal sie robi ;p ). Biore sie za cos porzadnego i najczesciej mi wychodzi, a nie jak tobie. Zreszta, ty wiesz najlepiej, bo ja jestem nikim a ty jestes elo traper. HF !
Chetnie obejrze twoje nastepne filmy ( chyba ze sie zraziles moimi komentarzami i nie bedziesz wiecej wstawial ), skoro taki dobry jestes to zrob pare filmow, zabij jakiegos h-lvla...