Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2007, 03:22   #2131
Tzuful
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa Pokaż post
mowicie ze to czy ZamZiro sharuje to jego prywatna sprawa, wg mnie wcale nie, nie rozumiem dlaczego on ma wyzszy lvl niz ja. Dlatego ze on ma 2 braci grajacych w Tibie natomiast ja mam jedna siostre ktora Tibia zbytnio niepociaga :/ ?
Wiec moj lvl to wina moich rodzicow ? Trzeba sie postarac o braciszka ?
Sharowanie to oszukiwanie nie jest to prywatna sprawa jego tylko niesprawiedliwosc wobec kazdego kto gra sam.

Żałosny jesteś, pisząc tego posta. ponieważ mówisz, że inni oszukują grę, a pamiętam, jak dałeś ss'a, jak skillowałeś na slimach, kiedy matka miała zmieniony name przy pomocy bota xD Więc nie zaczynaj oceniać innych, kiedy sam nie jesteś święty. Poza tym znam dzika z Candii i wiem jakie pg potrafii odjebać. I nie dziw się, że druid ma większy lvl, niż ty, kiedy druid/sorc w chuj szybciej expi od knighta/palla.

Dla przypomnienia first 40 lvl on Nerana:

Cya on new pvp or Candia, jeśli mi się zachce grać

EDIT: Najlepszą obroną jest atak. Widziałem Wowę w tym temacie po napisaniu tego posta, ale widocznie go zgasiłem, bo zamiast coś odpisać, po prostu wyszedł... Prawda zwycięży Tak to jest, kiedy zawistny botter wyzywa lepszego od siebie od sharerów. Nie to, żebym zamowi lizał dupę, czy znał go lepiej, niż jego rodzice, ale miałem okazję poznać go na Candii i wiem, jak on szybko expi. I nie biorę do siebie wrzutów na tym forum, bo to tylko wirtualne forum o durnej grze, która zajebiście wciąga. Pozdro dla uzależnionych.

Ostatnio edytowany przez Tzuful - 19-05-2007 o 04:34.
Tzuful jest offline