Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2007, 10:39   #71
Mistik Vannesa
Użytkownik Forum

Mistik Vannesa's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
Domyślny

@ up
WONSZ Jeśli chcesz mnie cytować to prosze bez błedędów ort.

Widze że wcale nie rozumiesz o czym mowa i powiem w waszym jezyku „W*******ASZ” się w nie swoją sprawe.

"hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos?

Myślałem że dosyć jasno się wypowiedziałem ohh...Gdyż nie chodzi tu o to, co się zyskuje i co się traci tylko o satysfakcje, jaką to mi da.

„Nieważny jest sam sukces, ale metoda, jaką ją osiągnąłem” – Może odnieś się do tego i słuchaj, bo twój własny język cię zagłuszy.

Dasz mu nauczke?
Nie chodzi o samą nauczke tylko pokazanie, jakim jest dzieckiem, które potrafi tylko szczekać.

Co do tibi 7.92 Nie gram w nią z powodu update. (Można przeczytać, dlaczego nie gram w mojej karcie postaci na tibia.com, ale żebyście nie mieli za dużo tłumaczenia ENGLISHA to wam powiem.. Szedłem sobie nagle patrzę 3 RL od Chalino „dup dup dup” tzn hotkey SD SD SD morthur i you are dead. 100 k +, w itemach poszło w plecy) Wlaśnie z powodu tych hotkeyów tibia strąciła dla mnie cały urok. Pykam od czasu do czasu dla przyjemności na OTS 7.6 + TS.

Więc proponował bym duela na rl tibii :>
Ale z Ciebie wybitny inteligent., no tak racja 62 vs 44 zabłysnąłeś nieludzko

Wywnioskuj coś z tego i daj mi znać na priv, bo nie ma sensu zaśmiecać forum jeszcze bardziej naszym sporem, który i tak do niczego nie prowadzi bo udowodnię Ci że jesteś nikim a ty i tak będziesz swoje.. No nic nevermind.
I'm With You... Here Without You
sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy.

Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 19-05-2007 o 12:46.
Mistik Vannesa jest offline   Odpowiedz z Cytatem