Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2007, 12:45   #16
Luthi
Użytkownik Forum

Luthi's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Elvenar
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Aaa Gniewosh pierdolisz jak nigdy nie przegrało?. Weź już bez takich, i tak pokazałes sie z takiej strony, ze byle jaki user z thorii po przeczytaniu chociaz 1 twojego posta wie, ze jestes noobem czyt. zal.pl
Ciekawe ile zalozysz jeszcze kont na tibia.pl, ile bedziesz pierdolic glupot i jakie chary sobie przypiszesz... szkoda, ze we Wrocku sie nie spotkalismy bo bys mial takie pvp jakiego twoja nędzna facjata nie widziala. mniemam, temu nie chciales sie spotkac bo sie tego bales. btw. Elvenos kiedys Cie dobitnie podsumowal, wiec ja juz sie nie wypowiadam dalej. Ale jednym slowem mam cie dosc gosciu bo taki syf robisz wszedzie, tak kozakujesz, ze to az razi w oczy i irytuje. Kazdy wie, ze i tak jestes pomiotem na thorii [ innych serwerach pewno tez ], wiec prosze Cie S T F U. kthxbye.

@Thoria: piękna sprawa. Teraz już jestem 99,99999% pewien, ze nie opłaca sie tam wracac. Ale z drugiej strony dzieki Thorii wielu dobrych graczy którzy odeszli stwierdziło, ze w Tibii najwazniejsze to zdrowe stosunki miedzy graczami i friendship ah.... bona fide.