Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy
To jak chcesz np. poogladac sobie filmiki z tibicams, to wolisz wejsc na www.tibicams.tibianeetwork~(czy jakos tak) i tam amsz all filmiki, czy wolisz meic kazdy filmik na innej stronce..? Lub jak chcesz sobie poogladac screeny to wolisz, zeby screeny o tematyce Galana byly w 1 temacie czy porozpier****** po calym forum tibia.pl??
|
A jak szukasz filmiku na Tibicams.com to korzystasz z filtra czy poprostu otwierasz sobie liste wszystkich nie posortowanych i grzebiesz w tym bajzlu ?
Mi chodzi o to żę jak wchodze do działu Galana , i widze temat "Kuczer padł , komentarze" , "raid piratów na lb , 2 bossy zabite" , to wtedy nie wchodze w temat o Aylithii bo mnie to zwyczajnie nie interesuje , poprostu oszczędzam sobie czytania czegoś co mnie nie interesuje.
Ale domyślam się o co wam chodzi , wy to całe forumowo - Galańskie gówno chłoniecie jak gąbka wode, wam nie przeszkadza czytać 5 postów Wojtkazs o tym że komuś wjedzie do domu itp. Ja ze swojej strony w dupie mam kłótnie i pogróżki tych idiotów.
KTOKOLWIEK CHCE ODPISAć NA MóJ POST NIECH ZAłOżY TEMAT "ZMIANY NA FORUM , KORZYSTNE CZY TEż NIE ?" , CZY COś TAKIEGO , TO SOBIE TAM POCIąGNIEMY DYSKUSJę.