Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2004, 15:46   #20
limenu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2004

Domyślny

heh..racja, ten kto robi wirusy, umie "coś" i każdy kto się infą zajmuje zrobi se jakiegoś, z czystej ciekawości. Jest wiele takich, które nic nie robią, tylko są. Chodzi mi o tych, którzy robią je tylko i wyłącznie dla uprzykrzenia komuś życia. Napisać se napiszesz, i go będziesz trzymać na własnym kompie. Ale na pewno ten kto napisał, "i love you", albo "doom" nie spotkał by się z taką aprobatą. Nie wkurzają mnie te wiruski, co po prostu...raz wywalą ci jakiś komunikat jak np. "złapałeś mojego wirusa ".. ale jak mi zaczyna kasować moją prace, to już inna sprawa.

@MayGyver

nie byłeś obraźliwy bezpośrednio, ale jesteś IRYTUJĄCY i mądrala. A skoro jesteś taki niedowartościowany, zachowaj to dla siebie. A od teraz wszystkie moje błędy ortograficzne będą specjalnie do ciebie kerowane, byś mógł się w wordzie (wiem wiem, że się lubisz tym chwalić, wczoraj odkryłeś tą opcje(ile tutaj błędów popełniłem? )pobawić i mi je znowu nawytykać. A tak wogule, to rozmawialiśmy o chakerach, a ty ni z gruszki ni z pietruszki czepiasz się mnie o byle co (Poloniasta się znalazł). Nie chce mi się już z tobą gadać, więc to są ostatnie słowa jakie skieruje do ciebie w poście.

@Khan

Dobrze jest mieć kumpla który cie wesprze
limenu jest offline   Odpowiedz z Cytatem