Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2007, 18:13   #478
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny Sabri Bekdas zainetesowany Pogonią !!!

Dzisiejszy "Super Express" podał informację jakoby Sabri Bedkas razem z Lesem Gondorem chcieli przejąć Pogoń Szczecin. Udało nam się skontaktować z byłym prezesem Pogoni Szczecin.
– Jestem zainteresowany powrotem do Szczecina. Mam jednak dwa warunki – mówi turecki biznesmen. – W tej chwili toczy się sprawa w sądzie. Można ją zakończyć, o ile miasto wywiążę się z poprzedniej umowy.
Chodzi o tereny, a konkretnie ogródki działkowe, które miasto obiecało Bekdasowi w zamian za finansowanie MKS-u. Do tej pory jednak nikt z miasta nie rozmawiał na ten temat z Bekdasem.
– Nikt z miasta się do mnie nie zgłosił. Nie prowadziłem również rozmów z Antonim Ptakiem, nie widzę na razie potrzeby. Najpierw dogadam się z miastem, a później mogę porozmawiać z Ptakiem – wyjaśnia Bekdas.
Turecki biznesmen ciekawie skomentował również pogłoski na temat powrotu na Twardowskiego Lesa Gondora: – Gondor jest na moje zawołanie. Jeżeli uznałbym że warto go mieć w klubie, to wróci.
Przypomnijmy, że zgodnie z zapowiedziami Jana Miedziaka rozstrzygnięcia dotyczące sprzedaży Pogoni mają zapaść do wtorku.

Dodajmy że Pogoń za czasów Bekdasa zdobyła wicemistrzostwo Polski to były czasy...A teraz ku**a wielki kabaret Antoniego Pelikana -.-

Zależy mi na tym żeby Sabri przejął Pogoń, żeby skończyła się ta brazyliana i żeby w ogóle było ok. Jestem ze szczecina i wiem że Pogoni należy się 1 liga.

Oczywiście nie w takim stylu bo teraz przez tą szmatę zezowatą trzeba będzie próbować awansować spowrotem. Mimo to liczę na to że all wróci do normy, i skończy sie ta szopka -.-