Cytuj:
Pewnie wiekszosc z Was doznaje orgazmu gdy Mateusz wbija kolejny lvl.
Roz*******a mnie ilosc postow ktore powstaja, pewnie jeszcze przez tydzien noobsy beda smarowac po forum.
|
Człowieku idz sie Pie.... w ten pusty łeb. Dzieciaku jeszcze Ci jaja nie obrosły a pie.. takie głupoty.
Mam pomysł, napisze temat o twoim przypadku szeroko cofniętego niedorozwoju, w ten sposób nooby beda smarować Ciebie.
Do wszystkich kretynów co im żal d.. ściska i uważają że MDW dzieli konto.
Nie znam go i mogę tylko powiedzieć że jeśli dzieliłby konto w " 10 ownerów" jak wy to twierdzicie to by już dawno dostał bana, tym bardziej że jako jeden z nielicznych jest dobrze obserwowany przez odpowiednie osoby i bardzo szybko by się to wydało.
Jeśli chodzi o ten wyczyn to uważam że chłopaki postawili sobie jednorazowy cel wbicia przez MDW rekordu zdobytych punktów doświadczenia.
I posty typu "no life" to jest po prostu zazdrość.
MDW jest studentem jak każdy wie, a swój wolny czas spędza przed Tibią, wcale nie dłużej od pozostałych tibijczyków.
Podsumowując proszę szanujących się użytkowników tego Forum o racjonalne podchodzenie do komentowania danych osób.
Tym bardziej że każdy ma swoje życie i niech się zajmie sobą a nie ocenia życia innych, w jaki sposób je spędzają itp....