Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sie mapes
(...)
@Up
Wyżej wymienione świństwa jadają głównie dzieci, młodzież i nie mów że sam ich wcale nie jadasz. Ale nie zrozumiałeś o co chodziło z tym wydawaniem kasy. Chodzi o to że własnie ludzie wydają kase na pierdoły które albo zjedzą, albo wypiją albo wyrzucą.
|
Tak szczerze to ich nie jem tych 'świństw'. Jeżeli ktoś uważa alkohol za świństwo to jednak spożywam. A tak apropo to życie bez 'rozrywki' a zbieranie na Pacc jest według mnie idiotyczne. Co prawda to prawda, że można choć trochę zostawić i się kiedyś uzbiera (właśnie tak niedawno zacząłem robić

)
PS: Acha, dla pewności, nic nie mam do ludzi co tak właśnie robią, kupują Pacc, kupują kasę, rzeczy, postacie na allegro itd. To mnie wali szczerze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kejmilo
Do tego potrzeba jeszcze oryginalnego wowa (cd keya) żeby zrobić w ogóle konto, czyli razem około 250 zł czyli roczny pacc 
|
Tak, ale WoW to jest gra, przy której Tibia jest daaaleko daaaleko niżej. Tam masz genialną grafikę, i nawet nie musisz grać, wystarczy pochodzić po miastach i pooglądać panoramę. Klimat jest genialny, w ogóle to wiem dlaczego tam jest abonament (gorzej że dla polaków to jest sporo kasy, a dla zachodnich mieszkańców Europy i nie tylko jest to mało). Sam bym kupił, ale nie jestem człowiekiem który wydaje pieniądze na gry ( w każdym razie nie co miesiąc 60zł czy ile tam).