Na Arcani pacc za gp kosztuje od 200-240 ( pewniak)
Wiec wystarczy na 24 dni iść na minosy kolo kazz ( mowie juz o najgorszym wypadku) i robić loota po ok 10k oz ( mniej więcej wychodzi 10k) knightem ze skilami po 50/50 i k setem na 30 lvl pójdzie bez straty run mf ( mowie o omijaniu mino magów itp. zabijanie samych Minosów i Archerów)
Tym sposobem po około 3 tyg. macie na pacc i możecie sie Cieszyc all dodatkiem do update i nie musicie narzekać
PODALEM TYLKO NAJPROSTRZY WG MNIE PRZYKLAD (MOJ KUMPEL Z RL TAK ZAROBIL NA 1 PACC) WIEC NAZEKANIE NIC DLA FACC TO ZENADA.BR, BO DLA CHCACEGO NIC TRUDNEGO, ALE JAK KTOS WOLI TYLKO NAZEKAC ZE JEST FACC TO NIE MOJA WINA
Można ewentualnie iść na Mint dwarf itp.. na wszystko, co daje zarobek i porostu nie przepierdaczac kasy na pierdoly jakieś tylko przycisnąć pasa na trochę...
To jest moje zdanie NIC, ALE TO NIC NIE POWINNO BYC DLA FACC jak ktoś traktuje ta grę jak oderwanie sie od nudy (gra 1h dziennie albo loguje sie pogadać z przyjaciółmi) facc mu starczy. Komu to przeszkadza weźcie dupy w troki i zacznijcie Myślec albo siedźcie cicho
|