Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 01:23   #26
Taer
Użytkownik Forum

Taer's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: out of sight

Stan: Usunięty
Imię: Elvereth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Whatever
Świat: Obsidia
Poziom: 73
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
Bardzo mnie to cieszy ale wole swoich danych nie podawac
bo sie bardzo boje nebula boysow hahahahahahahhaahahha

Tear a panu juz podziekujemy widze ze w cwaniakowaniu i straszneniu przescigasz swojego mistrzunia suva
Ale skonczysz na obsidi gorzej od niego, bedzie kopniak jak na nebuli i na nowym serwerze bedziesz pisal ze straciles 90 lev sorka i ze dlatego teraz bedziesz robil pa bo jestes mistrzuniem ktory sie na tym zna bo masz friendow z nebuli z ktorymi dla dobrego resona zrobisz wszystko.
Znowu zrobisz 90 lev i znowu kopniak no co za bol.

MUAHAHAHA

Myslales zeby przestac grac w tibie bo to przeciez czysta strata czasu dla ciebie robisz levele na bocie do czego sie zreszta przyznajesz robisz z 90 lev i kopniak z serwera.
Czy to ma sens ? tracisz czas i kase nie rob tego nie graj
Pozwol mi, ze bede sam decydowac o moim czasie i pozwol, ze sam osadze czy jest on stracony czy nie wiec WY*******AJ odemnie. W jaki sposob trace kase ? Pacc ? Ani jednego nie kupilem za RL kase, wrecz przeciwnie, zarobilem z 900zl na tej grze. Chuj ci do tego czy zrobie 200 lvl na bocie czy nie, wiem jedno ze ty nie osiagniesz niczego ani w tej grze ani w rl wiec powiem jeszcze raz WY*******AJ. Jak narazie to nie ja jestem tym, ktory dostaje kopniaka wiec pozwol ze powtorze kolejny i mam nadzieje ostatni raz (chce aby to do ciebie dotarło bo widze, ze masz zakuty łeb) WY*******AJ.

Over and out
ps. Powiedz mi, kiedy zrobilem Pa na obsidii ?
Taer jest offline   Odpowiedz z Cytatem