Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 01:46   #649
Vuxiu
Zbanowany

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vu'Xiu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebcio :) Pokaż post
Nooby z tibia pl sa za duskami, szanuje cie za to co robisz z EM na aldorze ale tu sie z toba nie zgodze ;] ? to popatrz kogo masz w vision ?
Chlopczykow ktorzy nie pisali jescze testu gimnazjalisty... Dzieci z podstawowki i myslisz ze dogadasz sie z takimi jak wygraja ? Duski przynajmniej to dorosli ludzie ktorzy jednak potrafia odpowiadac za swoje czyny "to furora a vision sie bawi" to podejscie lidera? wtf?
popatrz, em gralo na charach duskow, vision czesto siedza z nami na ts i z cala pewnoscia moge powiedziec ze nie zachowuja sie tam jak dzieciaki.

Cytuj:
Pozatym uwazam ze wybranie miejsca na OB lezy jak najbardziej w rekach duskow a nie naszych, i musza sobie uswiadomic ze walcza ze frajerami to musza myslec jak frajerzy, dlatego nie powinni oczekiwac ani grama uczciwosci ze strony viżonów.
a kto od jakiegos miesiaca pinguje ludzi z vision? to jest uczciwe? legalne? a carlin to ulubione miejsce em do walki

Cytuj:
ktos kiedys powiedzial ze katrilla ma dobre pvp i umie rzadzic swoimi ludzmi.
wyglada to zapewne tak, macie tu ng kupilem 20 kopii i jedziemy caly server wpisac w tools combo katrilla i jedziemy ! Caly pvp skill, bez NG lub innego shitu lezycie, poczekamy do nowego udpate ciekaw jestem jak dlugo nie bedziecie walczyc, pewnie az bota nie dostaniecie :>
jestem pewien ze andi ani bota nie kupil ani go nie uzywa. i z tego co wiem to jedynymi "sziterami" sa duski z rogerem sunrisem na czele ktorzy tylko pingujac potrafia wygarac. tak samo jak aldora, em wygra jesli roger spinguje, jesli nie to leza. i aldora i furora to blizniacze servy, nie mozesz byc anty-EM i za duskami, bo duski i em to te same marne triki
Vuxiu jest offline