Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 01:48   #650
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Domyślny

Kto mozgow nie ma to sie okaze ;] uwazam ze to ze sie tam bijecie o to kto bedzie dowodzil w piaskownicy nie powinno powodowac tego ze sie bluzgacie bo to jest zalosne ;s jak przegyrwac to z honorem jak wygrywac to bezapelacyjnie

@up

a skad moge wiedziec ze to co mowisz to fakty ze EM gra na duskach :S ? Wiesz ja tam nie gram ludzie nie znam tylko tyle co zobacze na filmach wyczytam na forum i sam wywnioskuje. uwazam ze pingowanie jest szczytem lamerstwa tylko zastanawiam sie skad oni biora ich IP

Pozatym to ze na ts nie zachowuja sie jak dzieci powinno w konsekwencji powodowac to ze zachowuja sie normalnie na servie, nie maja kasy to niech ida zlootowac a nie zaczynaja protekcje sprzedawac, znizaja swoj poziom do frajerstwa dlatego jestem za duskami, na poczatku bylem neutralny ale pozniej wydawalo mi sie ze vision zaczyna od*******ac wiec szkoda zeby kolejny server byl stracony. a jak dlugo trwa ta wojna oplaca sie odwiedzac jescze to forum i czytac ten temat bo tylko tu dzieje sie cos ciekawego;]

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!

Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 21-05-2007 o 01:53.
Sebcio :) jest offline