Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 11:46   #744
Issytarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
Domyślny

@FAG
Ladna popisuwe walicje kazdy po sobie jedzie pierwszo bartass po feliexie pozniej na odwrot teraz jeszcze raks sie dolonczyl widac co z wa za gildia .. nie dziwie sie ze ciagle przegrywacje
pamietam jak jeszcze wczesniej sting jechal po eldero i po wszystkich nowych osobach w fagu pozniej na odwrot i jeszcze wogle bylo takich sprzeczek troche nie rozmumiem was wogle, wy wiecie wogle ze jestescie gildia?
i co z tego wynika macie sie wspierac a nie dolowac?
i to jeszcze na publicznym forum no zal na maxa jak dla mnie
no i co z tego ze feliex zrobil pzta i padl? no zrobil go nie umyslnie kazdemu moze sie zdarzyc tak samo padl przez kicka i co to jego wina? taki bartass na 69lvlu to by bez kicka padl w tyle czasu co feliex na kicku do tego swoim najtem tez ciekawe jak by sie spisal bo nigdy nie widzialem jakiegos nadzwyczajnego pvpa bartasa na knightcie czy na sorku.
aa bartas odnosnie tego tam twego deda to moze dla feliexa chodzilo o to ze kiedys tam na d lairze jakims expiles i cie zajebali pamietam cos w tym stylu ze bylo czy to moze od dragona juz z reszta malo wazne ale w kazdym badz razie os takiego mialo miejsce
a teraz dalej co do tego pojazdu po sobie lapiecje to ze jak tak piszecie to taki kidler, doneq i zevs beda to nakrecac abyscie sie bardziej sklucili ?
kurwa ludzie pomyslcie troche
@Ninja squad
no znow teoria kogos tam sie potwierdza jak sie wypowiada jeden to zaraz reszta ninja pewnie to jest tak siedzicie se na vento i
raks" siema sting napisalem dzis posta moglbys napisac tez i ty odnosnie mego posta aby udac ze jestem fajny"
sting"no jasne ale pozniej i ty tez masz napisac posta jak bedzie trzeba zeby z kolei ja tez byl niby fajny"
raks" no ok ale czy to nie teraz kolei jojo ninja? "
sting" no moze juz nie pamietam , ee wyjdziesz za godzine mi dupe wylizac"
rask " no jasne"

jak zaczelismy temat kto znubil w czym to sting pamietasz wogle ze ty hara zrobiles we 2-3 osoby? gral tam garo, bekas i ktos chyba jeszcze czy to nie jest nubienie ze samemu nic nie osiognoles, za czasow jeszcze kiedy gralem znalem feliexa , ciebie i wogle troche tych ludzi znalem, feliex przynamniej nigdy nie sharowal a ty?
nie zebym kogos bronil ale takie sa fakty i nic tego nie zmieni

btw przestancie jechac po sobie bo napisze do modkow i kolejny temat wam skasuja

Ostatnio edytowany przez Issytarus - 21-05-2007 o 11:47.
Issytarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem