Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 12:26   #745
Issytarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja Pokaż post
HAHAh ja nie wiem skad cieciu jebany takie info dostajesz. Ale zadne gamy wafle nie graly nigdy na moim charze. Jedyna osoba ktora miala passy przez bodajze 3 dni jak dobijalem 100 lvl to byl moj rl Ryin~.
A feliex z tego co wiem nie gra sam I powiedz mi mr. wszystko wiem o Aurea czy jak zrobil pzta i go pizgali juz to by 100 najtem uciekl jakby kicka nie mial?
Pierdolisz 3 po 3 a chu*a wiesz.
~~Co do jezdzenia po eldero czy feliexie.
Niepomyslales ze to ze jedziemy swoich ziomow z gildi to moze byc czescia naszej gry na forum? Niektorzy nie zostali obdarowani mozgiem Szkoda.
nie no teraz to na maxa mnie rozwaliles, jedna osoba ma pasy do stinga tak ? uime to bardzo prosto i najlagodniej jak potrafie HAHAHAHAHA
co do feliexa nie mam pewnosci w 100%-ntach ale musialby to niezle ukrywac ze nie gra sam poniewaz znalem go dosyc dobrze i na vento jesli ktos siedzial pod name feliex to tylko jedna osoba
co do tego ze na 100lvl ek nie dalby rady uciec to by sie okazalo mial pzta tylko na 1 min a nie na 15 takze mialby szanse po za tym feliex zrobil te setke bardzo szybko biorąc pod uwage ze jest najtem i ze gral sam zeby dali mu troche dluzej poexpic na pewno w mik by wbil duzo wyrzszy lvlek bo lubi robic pg : )
dam taki przyklad gdy feliex mial jeszcze 60lvl dark mort mial 75~, solidbaka 95~, gruzin 100~, nokis 90~ a jakies 3-4 miechy temu gdy jeszcze feliex nie mial hunta lvle wyglądaly mniej wiecej tak feliex 100ek, dark mort 90~, solidbaka 104~, gruzin 105~rp, nokis 110~ i przypominam ze jeszcze wtedy takze dark mort, nokis, solid nie mieli hunta wiec dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...
Issytarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem