@ Up
nie mam czego i komu zazdrościć w tej grze. A odpowiadałem kolesiowi, który stwierdził ze Polacy powinni być dumni z MDW. A ja tylko stwierdziłem, że z czegoś takiego ciezko być dumnym...
@Down
Człowieku ja mu niczego nia zazdroszcze! Zresztą w Tibii osiągnalem juz wiekszosc tego co moze statystyczny gracz osiągnąc i nie widze przed sobą innych celów gry (chyba ze anni, jak bedzie pacc). Ja nie musze nic wbijac zeby cos komus udowodnic, ale zobacz, teraz każdy może dojść do tego samego wybierając profesję: mag, mając odpowiednie ilości woilnego czasu i samozaparcie.
Ta, jestem katolikiem i pojmuję Polskę jako kraj katolicki. Nie wiem co w tym złego i nie wstydze sie, bo co innego religijnośc a co innego fanatyczny dewotyzm. Pozatym JP2 to nie tylko autorytet religijny, ale i moralny.
Ale racja, każdy moze byc dumny z czego chce. Jak dla kogoś autorytetem jest gracz w grę MMORPG i jest on dumny z tego że ów gracz to Polak, to jego sprawa jak mówisz, tak samo jak kogoś fascynuje żulik sprezd sklepu, co winko obala na raz- też moze tak być.
Pzdr.
Ostatnio edytowany przez Kojotes - 21-05-2007 o 13:44.
|