Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 13:40   #750
Feliex1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartasss Pokaż post
@Issytarus
Niewiem skad ty wiesz tyle, ale wiekszosc to bzdury, za duzo podsluchujesz noobow z thais...
a co do Felixa to jakby bral czynny udzial w wojny to by wiedzial ze nie mamy wychodzic z pz, ale on jakos nie bieze i jeszcze na zadnym open battle nie widzialem
nie bralem bo zanim weszłem do fagu padlem 2 razy ale mimo to chcialem brac udzial w wojnie ale folari wkurzyl mnie ta objetnoscia wobec nowych mememberow FAG'u na tamten czas wiec uznalem ze dalsza gra nie ma sensu, krotko mowiąc przestalem grac w tibie na okolo 3 miecha no i teraz wracam do gry i mialem zamiar wziasc udzial w wojnie ale taki peszek
Odnosnie tego ze bylo mowione aby z pzta nie wychodzic to po takiej przerwie chialem chociaz troche poexpic na pohu odrobilem lvl no i mialem zamiar przestac expic bo ciagle ktos z romu przylazil i zevs, piaty, gruzin i cervik zaczeli robic na mnie mass logi ale zawsze jakos udalo mi sie ich wyczuc/uciec wiec przestalem praktycznie expic, co do tego mego deda mowilem juz ze przez przypadek tego pzta zalapalem no ale jak ktos nie czai to jego problem, aktualnie jestem wkurzony gleba w taki sposob i dam se spokoj z gra znow na jakis czas ale tym razem na kilka dni i wtedy prawdopodobnie zaczne uczestniczyc w wojnie

@up
ogarnjecie z mojej strony w tym przypadku nie mialo znaczenia bo to byl ulamek sekundy zanim ktos z rsem zszedl w dol w tym samym momencie kiedy naciskalem na monstera wiec nie pierdol ze przezemnie morale FAG'u spadaja

@Jssytarus
napisz mi na priv kim ty wogle jestes

Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 21-05-2007 o 13:48.
Feliex1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem