Ludzie nie porównujcie MDW do Papieża. Jako Polacy możemy być dumni z wielu ludzi takich jak JP2, Wałęsa, Cure Skłodowska itp. MDW jest naszą "dumą" w świecie tibijskim. Mówiće że Cachero jest super i evul bo wbił 200lvl jak manasy dawały po 50 many. On też maniaczył w tibię jak MDW, musiał przecież zarobić na te hunty, kto wie czy nie zakładał farm runemakerów itp. Nie pojedziemy do Brazylii i nie powiemy że jesteśmy od nich lepsi bo mamy najwyższy w jakiś tam grze online. Jan Paweł II jest znany na całym świecie, prawie każdy wie że pochodził z polski i kim był dlatego z niego możemy byc na prawdę dumni. Zaś z MDW możemy być dumni i zadowoleni regionalnie, w świecie tibii. Osobiście cieszę się że Polak ma najwyższy lvl w tej grze, nie zazdroszczę mu tego, ani nie jestem jego umer fanem. Ktoś pisał że niema on rl życia. Powiedzcie mi drodzy użytkownicy co robi normalny człowiek po pracy - spędza czas przed TV, czyta książki itp Z przyjaciółmi spotyka sie rzadko, w weekendy. Czemu taki ktoś nie może grac w tibię?
Takie jest moje zdanie na ten temat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth
(...)Ale prawda jest taka ze wasz "Mateusz Dragon Wielki" Pojechal do bielsko bialej i zaplacil zeby taifunowi nie ustapili nie powiem jaka to suma ale dosc wysoka(nie powiem ile bo pozniej mlodski uzytkownicy forum beda trzepac...).Taifun nie pogra juz taka jest prawda zaraz pewnie Tedunio bedzie pisac ze to nie prawda ale jezeli ktos nie wierzy niech zapyta niektorych ludzi z vision.
|
Cytat roku ?