Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki
wlasnie dlatego polska to taki gowniany narod. nie potraficie sie cieszyc z tego ze ktos sie wybil. ja pierdole moze dostane warna ale mam to w dupie. zadko sie tak wkurzam ale swoim zachowaniem pokazujecie jakie z was cioty i jak bardzo zazdroscicie komus kto gra w tibie jak w otsa. moze i gra na 325lvlu jest latwa ale ten lvl trzeba bylo jakos osiagnac.. gdyby na forum br albo swe z mdw sobie jaja robili to rozumiem ale ze polacy sami na siebie najezdzaja to po prostu nie potrafie..
@down
a czemu nie mieli by byc dumni? kazdy narod jest dumny z czego sie da byle to bylo ich. tylko polacy ciagle zakompleksieni i zazdrosni.
|
Miło że jest na forum ktoś taki, który myśli tak samo jak ja. Taka jest prawda... Polacy nie umieją się z niczego cieszyć, ale za to umieją po mistrzowsku besztać się z byle jakiego powodu.
@Caban~
Jak dla mnie (i wielu kumpli z mojego osiedla) to ty jesteś prawdziwym idolem! (tibijskim oczywiście) Zaczynałem grę na Pacerze mniej więcej wtedy co ty, pamiętam twoją pracę w depo i jej efekty

Interesuje mnie to czy dalej robisz w tej branży?

Pozdro dla ciebie !
@topic
Gratulacje dla was piękny loot