Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 17:36   #140
Bake Samo
Użytkownik Forum

Bake Samo's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora

Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Klucic mi sie zabardzo nie chce tylko powiem ci 1 nie mow mi jak bylo kiedys bo uwierz gram dluzej niz ty...
A teraz cie zaskocze, JA GRAM JESZCZE DLUZEJ! i co teraz?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Ale prawda jest taka ze wasz "Mateusz Dragon Wielki" Pojechal do bielsko bialej i zaplacil zeby taifunowi nie ustapili nie powiem jaka to suma ale dosc wysoka(nie powiem ile bo pozniej mlodski uzytkownicy forum beda trzepac...).Taifun nie pogra juz taka jest prawda zaraz pewnie Tedunio bedzie pisac ze to nie prawda ale jezeli ktos nie wierzy niech zapyta niektorych ludzi z vision.
AUHuAHUhUAHuHAUHAUhuHuhuhsuifhaejgfnklewgmaskdl;mg fql;emgfklewng
Dobre, ale widzisz nie wiesz wzystkiego, mati pojechl pare lat temu do Bubble i calej tej reszty, ogolnie ma juz taki "monopol" ze on bedzie "only the one!"

Panowie tibijczycy cos cienko wam idzie dopeiro 15 stron?! teraz mzoe narzucimy temat ile to Mati ma ownerow i kazdy bedzie wyglaszal teorie ze 1 z ownerow jest z wawy, inny z krk a jeszcze inny z bdg bo przeciez to moj znajomu z zg mi tak mowil bo tez nim gra LOL albo moze teraz o czasie online? Mati gra przeciez 213h/dobe i w ogole nie ma rl life bo jestesmy tepaki i tego sprawdzic nie mzoemy \o/ no ale dalej panowie jedziemy, tak do 30 stron chociaz plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz