Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 19:38   #144
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bake Samo Pokaż post
A teraz cie zaskocze, JA GRAM JESZCZE DLUZEJ! i co teraz?

AUHuAHUhUAHuHAUHAUhuHuhuhsuifhaejgfnklewgmaskdl;mg fql;emgfklewng
Dobre, ale widzisz nie wiesz wzystkiego, mati pojechl pare lat temu do Bubble i calej tej reszty, ogolnie ma juz taki "monopol" ze on bedzie "only the one!"

Panowie tibijczycy cos cienko wam idzie dopeiro 15 stron?! teraz mzoe narzucimy temat ile to Mati ma ownerow i kazdy bedzie wyglaszal teorie ze 1 z ownerow jest z wawy, inny z krk a jeszcze inny z bdg bo przeciez to moj znajomu z zg mi tak mowil bo tez nim gra LOL albo moze teraz o czasie online? Mati gra przeciez 213h/dobe i w ogole nie ma rl life bo jestesmy tepaki i tego sprawdzic nie mzoemy \o/ no ale dalej panowie jedziemy, tak do 30 stron chociaz plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1)Droga byla postac synu ??
2)Nie,nie grasz dluzej odemnie,a powiem nawet ze dlugo nie grasz widac po wypowiedzi twojej a czasu powstania tibi.
3)W dupie byles guwno widzales wiec co do tego czy zaplacil czy nie,nie mozesz nic powiedziec bo poprostu jedyniemozesz przypuszczac czy ja klamie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saviour
bake, olałeś mój post, nieładnie!

a tak pozatym, to jeszcze nikt nei wspomniał o tym, że bubble ma męża GM'a i to on jej dał expa i przez to ona też jest evul nOObem "i wogle"

niech jakiś modek zajrzy tutaj i powywala te bluzgające posty pls, bo się śmietnik robi
Prosze bardzo idealny przyklad nooba
z jego wypowiedzi wynika
1)Bubble dostaje expa od GM-a <beka>...Gm nie moze dawac expa
2)Bubble to evul noob<Beka>...Wiesz kim byla bubble?
3)"i wogle"...

Powiedzal 30 druid facc jedna wielka <beka>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebos12
Hahahaha tu mnie rozbawiles Taifun na pvp enfo ? lol on tylko umie expic a pvp ma slabe wlasnie -.-
a co do tematu do gz loota i tyle expa ale Dzieci Neo ile razy bedziecie mowic to samo -.- (mowie o niektorych) i co ze lubi grac ,kazdy lubi cos innego i takie jest zycie nic nie zmienisz.
Powiem ci cos dostalbys 280 msa w lape to bys z PZ nie wychodzil .

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 21-05-2007 o 19:45. Powód: Zapomnialem o jednym :)
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem