Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 22:41   #146
kergantil
Guest

Domyślny

Mój post skierowany jest do wszystkich milosnikow "talentu" mateusza dragona wielkiego. I niestety musze was zmartwic bo wasz bohater tak naprawde nawet do pięt nie dorasta seromontisowi. Wiekszosc z was obchodzi tylko lvl, a nie patrzycie juz na profesje. Roznica miedzy ED a EK jest ogromna na 200+ lvlu. Sero~ grajac gownania profesja bez sdekow osiaga miesiecznie tylko o 1/4 expa mniej niz mateusz dragon wielki. A przeciez mozliwosci elite knighta w porownaniu do mozliwosci elder druida na wyzszym poziomie to jak ziemia i niebo. Nie chodzi tu juz nawet tylko o te hity z run oraz to ze z broni knight demonowi nie zrobi tak naprawde nic ale przede wszystkim o wygode gry. MDW ma ten luksus ze zabija demony 5 hitami wiec moze sobie wyczyscic spawn i spokojnie czekac na kolejny relaksujac sie podczas gdy knight zeby osiagnac to samo musialby non-stop walczyc. Knight zeby non-stop expic na goroma-demons musialby wczesniej stac pod depo i sprzedawac itemki podczas gdy magicznemu zwraca sie z tego co u djinnow mozna sprzedac. No i trzeba miec anielska cierpliwosc zeby dojsc do tego nawet tylko 200 lvla knightem bijac w kolko nudne stwory pokroju zolwi i elfow a potem zwyklych dragonow i na ofie. Wiem cos o tym bo ja knightem jako jedyna profesja nigdy nie osiagnalem 80+ lvl z powodu nudow. A przeciez im dalej sie robi lvl tym coraz gorzej knightem. Tak wiec respekt dla seromontisa ze tak gownianą profesja jaka jest knight potrafi wbijac prawie tyle expa co potezny elder druid. To co robi mateusz to po prostu normalne, przecietne wykorzystanie mozliwosci swojej profesji, natomiast sero to prawdziwy tibijski wirtuoz. Mozna powiedziec ze robi cos z niczego bo knight jest nikim w dzisiejszym swiecie tibijskim a on potrafi ta profesja zaistniec i nawet wbic sie pomiedzy szeregi poteznych magow. I chwala mu za to! Uwazam ze on, eo i sunrise to najwieksi gracze w historii tibii bo grajac slabymi postaciami osiagneli wiele. (odpowiednio knightami i rookstayerem). A mateusz bedzie mial wyzszy troche lvl bo po prostu ma lepsza profesja ale to nie znaczy ze lepiej gra. Mam nadzieje ze komus ten dlugi post chcialo sie przeczytac i wyciagnac wnioski. Dziekuje tym osobom.

Ostatnio edytowany przez kergantil - 21-05-2007 o 22:45.
  Odpowiedz z Cytatem