Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Celmir
Kuczer to idiota i ty tego nie zmienisz.
|
Yeap
Celmir - Skopo, tak?
Hum, zjebalem akcje na Edron. To za mocne slowa. Gdyby Zemus i Szakal dobrze staneli od poczatku w legendarnym juz tuneliku na edron to nikt by nie padl. I kazdy o tym wie. Nie chce zdradzac zakulisowych poczynan w trakcie naszych akcji, ale to co mowiliscie wtedy na Vent~ nie bylo fair.
"Boltina, rzUcaj MWalla za Zazka i lejemy"
"Boltina, uhaj najtow! Uhaj marduca"
"Boltina wal Camuh, niech traci mane, ewentualnie SSa"
Powiem szczerze, ze nie radze sobie czasami z dwoma czynnosciami na raz,
co dopiero z trzema ^.-
Kuczera nazywam zerem z kilku wzgledow. Ludzie siedzacy na naszym, bylym Ventrillo wiedza o czym mowie. Samo jego myslenie, ze DALEM MU TE 70K pokazuje iloraz inteligencji. Sorry, ale rl friendow takiej kasy nigdy nie mialem okazji pozyczac, co dopiero komus, kto skladal sie jak na zawolanie w wojnie?
Sprawe LS zostawiam w spokoju, chyba, ze to wy zaczniecie kolejne klotnie.
Kiedys myslalem, ze taki Camuh, Tox etc to niewyrzyci PA itd. Prawda jest taka, ze oni sa zupelnie inni, a co gorsza lepsi i przyjazniejsi od tych naszych wczesniej preferowanych polaczkow. Przyznam sie, ze bylem po stronie LS i uwazam, ze robilem co moglem. Jednak sprawy potoczyly sie inaczej, zabil mnie Rica~ i postanowilem walczyc przeciwko niemu. Nie wiedzialem ze bedzie tam Kuczer itd, jednak to on i koledzy zaczeli mnie jechac ^.-
Ja mam na to olew, mam co w rl zyciu robic
HaiL Kolejorz
Pozdro,
Boltina