Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asmit
Szkoda Runda, nigdy nic dla Vanum nie zrobil, wręcz pomagal w przeszlosci..
No, ale w koncu to jego wlasna decyzja, gra juz 5 lat w ta gre. Kazdy kiedys przestanie grac, wczesniej czy pozniej.
Wg. mnie koles ma swoj honor, przeciwstawil sie ludziom z ktorymi byl zawsze.
Mannow i jego gildia postepuje zle wyzywajac kazdego kto padnie na polu bitwy etc., a jak co do czego to on jest pierwszy w dp/statku lub na dywanie. Gdyby trzymal sie ze swoimi ludźmi do końca pewnie widzieli bysmy wiecej dopiskow na jego stronie typu "killed at lvl...". W sumie ja nie mam nic do powiedzenia na jego temat, gram tu czwarty miesiac i nie wiem jak bylo kiedys, ale to co pokazuje teraz...np. kickowanie turkow oraz bosniakow, zabijanie kazdego kto wg. niego moze dojsc do wojny, chociaż nie musi, rzucanie exp locków dla własnych guild membersow...to jest chore :|
|
No proszę proszę

. Kiedyś Turcy i Bośniacy ( bo narodowości piszemy z dużych liter, panowie

) byli
BLE i byli meganoobami co nie potrafią walczyć, a teraz nawet im współczujemy...
Co do Mannow'a, hmmm... ktoś kiedyś powiedział : "Zwycięzców nie będzie się pytać, kto miał rację" i zdaje mi się, że to pasuje idealnie do tej sytuacji. Patrick nie przebierał w sposobach jak się utrzymać przy władzy, nieraz chamskich i bezczelnych, ale jakoś się tu narazie trzyma

.
Ps. Sugestie do interpretacji powyższego postu : Nie traktować mnie jak dupoliza Mannow'a