Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 22:54   #790
Issytarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gotic Pokaż post
Kurwa ten przyglup jebany up udziela sie, ze rzygac mi sie chce. Nie dosc, ze kurwa pierdolony analfabeta to tyra sie kurwa i nie zauwaza, ze wszyscy jego tyraja. Kurwa najmadrzejszy frajerze jestes tutaj, nawet nicku swojego podac nie chcesz przypominasz mi tego zasranego eloma tike kurwa tez taki madry jak ty, noob i frajer jebany kurwa kupil postac dzieciak i cieszy miche-.- Wy*******aj z tego forum kurwa i nie wnerwiaj mnie bo kurwa nie zaliczylem dzisiaj semestru grr
nie widzisz mego name ?? moja postac zostala sprzedana jakis czas temu i nie moge ujawnic nicku bo nie chcem zeby nowy owner mial jakies problemy

@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci heh zrozum to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ? ciekawe jak bysmy na rl sie spotkali czy bym ci bardziej tej twojej mordki nie oszpecil ktora widzialem na stronce i powiem ci prawde nie jest zbyt ladna
a i zebys byl taki madry to bys zrozumial sens moich postow ktory jest ogolnie taki FAG jedzie po sobie a sa jedna gildia(chodzi mi o pierwsze posty) co ty na to ?

Ostatnio edytowany przez Issytarus - 21-05-2007 o 23:04.
Issytarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem