Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gotic
Kurwa ten przyglup jebany up udziela sie, ze rzygac mi sie chce. Nie dosc, ze kurwa pierdolony analfabeta to tyra sie kurwa i nie zauwaza, ze wszyscy jego tyraja. Kurwa najmadrzejszy frajerze jestes tutaj, nawet nicku swojego podac nie chcesz przypominasz mi tego zasranego eloma tike kurwa tez taki madry jak ty, noob i frajer jebany kurwa kupil postac dzieciak i cieszy miche-.- Wy*******aj z tego forum kurwa i nie wnerwiaj mnie bo kurwa nie zaliczylem dzisiaj semestru grr
|
nie widzisz mego name ?? moja postac zostala sprzedana jakis czas temu i nie moge ujawnic nicku bo nie chcem zeby nowy owner mial jakies problemy
@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci heh zrozum to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ? ciekawe jak bysmy na rl sie spotkali czy bym ci bardziej tej twojej mordki nie oszpecil ktora widzialem na stronce i powiem ci prawde nie jest zbyt ladna
a i zebys byl taki madry to bys zrozumial sens moich postow ktory jest ogolnie taki FAG jedzie po sobie a sa jedna gildia(chodzi mi o pierwsze posty) co ty na to ?