Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 23:18   #792
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Issytarus Pokaż post
...
@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci
nawet więcej małego psa, analfabetę i na dodatek brudasa bo nie umiesz porządku utrzymać.

Cytuj:
heh zrozum to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj
tu po raz kolejny udowadniasz swoją głupotę... nie wiem co podaje w tym momencie erig.net ale do tibii loguję się tylko po to by porozmawiać ze znajomymi a nie tak jak twój 11 letni brat poexpić. - w przeciwieństwie do takich osób jak ty i on mam w życiu inne cele niż 105 lvl na aurei...

Cytuj:
a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ? ciekawe jak bysmy na rl sie spotkali czy bym ci bardziej tej twojej mordki nie oszpecil ktora widzialem na stronce i powiem ci prawde nie jest zbyt ladna
dlaczego dzieciom takim jak ty gdy brakuje argumentów to wrzucają innym na ich wygląd ? i sorry ale z tym oszpeceniem mi 'mordki' to się troszkę ośmieszasz Bo jedyną osobą która umie się bić jaką w tibi spotkałem był Nelson. A bynajmniej nie jest on dzieckiem tak jak ty.

Cytuj:
a i zebys byl taki madry to bys zrozumial sens moich postow ktory jest ogolnie taki FAG jedzie po sobie a sa jedna gildia(chodzi mi o pierwsze posty) co ty na to ?
a ja na to jak na lato...nie obchodzi mnie co fag robi bo fag to dla mnie kilka osób wśród całej tej gildii i zapewniam cię te osoby po sobie nie jadą.

BTW. co do wojny... jak już przez pewną osobę przekazałem Kolirn jest gotowy by przystąpić do niej i wypełnić tym samym obietnicę którą złożyłem jednej z osób uczestniczących w tej wojnie.
detest me!
and survive in an unsightly way.........
run...
run...
and cling to life
Kolirn jest offline   Odpowiedz z Cytatem