Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 23:28   #794
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shaiboos Pokaż post
Ochydne kłamstwo!

To po lewo to MP5, każdy kumaty się skapnie
Heheh MP5 to mi się prędzej z maską gazową kojarzy niż z bronią. Dobierz coś lepszego z tego co dałem wcześniej albo sam znajdź, stwórz. Ja jedynie operuje tym co znalazłem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kakalaka222 Pokaż post
@Co do Solida~

Govinem mówisz, że kozaczy... odwiedź go to pewno sie przekonasz dlaczego tak kozaczy... Pozatym reszta FAGu co robi?

Cromak racja, wychodząc ze statku trochę się znoobił, ale missclick każdemu może sie przytrafić, tak jak Feliexowi np kick. Ale czyż to nie Folari powiedział mu coś w stylu : "troche się znoobiłeś, ale dzięki Tobie ich rozgromiliśmy, jak chcesz złożymy Ci sie na blessy"

Nie ma ludzi doskonałych.

TAK, TAK, TAK, BESZTAJCIE MNIE!
Chyba pomyliłeś posty, ja opisałem całkowicie inną sytuację. Przeczytaj mojego posta jeszcze raz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Issytarus Pokaż post
@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci
Ciężko zainstalować Firefoxa 2.0.x i potem tylko na podkreślone wyrazy wdusić prawy i wybrać poprawioną wersje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Issytarus Pokaż post
to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ?
A ja miałem 130 czyli według Ciebie jestem najlepszy :/ żal.pl lvl nie czyni człowieka, (chociaż 99% gracyz tak myśli)
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem