Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 23:54   #510
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny Spekulacje czas skończyć.

Wiele się mówi o wyprowadzce Lamparda,Terrego czy innych piłkarzy z Chelsea...sam nie wiem skąd prasa takie durnoty bierze, a co na to piłkarze ??

Frank lampard
"To wspaniałe uczucie, spełnienie marzeń. Chelsea wygrała ostatni finał na starym Wembley i pierwszy na nowym. Nie ostatni. Zapewniam."

"Chce przede wszystkim podziękować fanom, zasłużyli na ten triumf."

"Tu jest moje miejsce, kocham ten klub i chce tu zostać do końca kariery!" (This is place where I belong)

"Chce aby rozmowy dotyczące mojego kontraktu zakończyły sie jak najszybciej."

John Terry
John Terry stanowczo zaprzeczył jakoby miał prosić klub o możliwość opuszczenia Chelsea.

W ostatnich tygodniach tematem numer jeden na wyspach są spekulacje na temat przyszłości Johna Terrego i Franka Lamparda a w zasadzie "Ich" nowych kontraktów.

Po wypowiedzi Lamparda, który powiedział, ze pragnie pozostać na Stamford Bridge do końca kariery przyszła pora na kapitana "The Blues".

"Te spekulacje są dla mnie śmieszne. Nigdy nawet nie myślałem o opuszczeniu Chelsea "

"Teraz sezon dobiegł do końca i możemy spokojnie zająć się nowym kontraktem "

"Nie chciałem tego robić przez finałem FA Cup, ponieważ nie chciałem zaprzątać sobie tym głowy a skupić się na ważnych meczach "

"Zapewniam, że zostanę w Chelsea i wszystko powinno być uporządkowane w najbliższych dniach "

@Bastash z 10 tematów wcześniej też pytałem z kąd ta nienawiść do Chelsea
Barcelona górowała 2 sezony było git, teraz Real i inny kluby walczą o tytuł . Tak samo na wyspach zobacz jakie było podniecenie fanów Manchesteru po zwycięstwie w Premiership wtedy zostało mi zadać jedno pytanie xD Kurwa gdzie Ci kibice Manchesteru byli 2 sezony temu?