Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2004, 22:17   #100
Helixaw
Użytkownik Forum

Helixaw's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gy_ver
@up

Z tego co pamiętam to jest to nieoficjalny skillbar stworzony przez jednego z graczy.
Dodam jeszcze, że jestem przeciw skillbarowi Przecież on odbierze całą frajdę zdobywania skilli/mlvl. Już nie zobaczę, np. expiąc na cyckach pięknego napisu "you advanced in axe fighting" i będę się cieszyć, że się tego nie spodziewałem. Podobnie gdy zdobyłem 5mlvl wychodząc z kopalń, także się go nie spodziewałem i byłem mile zaskoczony. Nie byłbym tak szczęśliwy gdybym wiedział, że następne "utevo" zagrawantuje mi advanca. Skillbar moim zdaniem odebrałby sporo klimatu z tak pięknej gry, tą niepewność: wskoczy/nie wskoczy i mam nadzieję, że cipsoft go nie wprowadzi.
Mam za to nadzieję, że cipy wprowadzą kolejkę do logowania dla facc, choć i tak tego nie zrobią, bo to by było to samo logowanie co przy paccu. Co najwyżej czekało by się trochę dłużej.
Ale za to modlę się aby w końcu dali jakiś cholerny środek transportu. Byle co: rower, konia, samochód wrotki, cokolwiek byleby tylko można się poruszać szybko między miastami.

Ostatnio edytowany przez Helixaw - 14-10-2004 o 22:21.
Helixaw jest offline