Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2007, 10:29   #74
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora Pokaż post
Bylem w kazdej walce poza ostatnia, bilem was kiedy wygralismy 13-1. Zabilem Fabiano Knighta w 1 walce. Walczylem 10000 razy wiecej od ciebie i przynajmniej nie placilem i nie blagalem o wolnosc tak jak ty miesiac temu kiedy mielismy wszyscy z ciebie wycie jak prosiles o paymenta Nomsiego. Moze nie pamietasz? To moj ostatni post do ciebie i do reszty tych nieudanych marzycieli, TRZEBA BYLO WBIJAC LVLE A NIE TERAZ JECZEC ZE SA MALE. Na Aldorze jestem w Polskiej gildi, na Xerenie w Szwedzkiej. Nie ma dla mnie znaczenia narodowosc tylko friendship ;]
I znowu gówno o mnie wiesz i się mądrzysz... sam Twój Bóg Nomsi pisał, że to new owner Ty jako najlepszy forum fighter powinienes to wiedzieć... chyba,że tylko umiesz fragi wpisywać, a na battle to fajnie walczysz nawet pz nie wbiłeś jak Mitzum padał -.- ciekawe czemy ci twoi lojalni koledzy nie wzieli żadnego z Polaków do nowo powstałych gildi po wojnie z This is... fajni koledzy Falcon już się dowiedział ile oni są warci...

A co do lvli - to było iść do szkoły zamiast wbijać lvle bo widzę, że troszku ucierpiałeś ;-)