Myślę,że Pani Dorotka niepotrzebnie się wypowiada w kwestii swojego syna. Efekt Pani działań jest zupełnie odwrotny niz oczekiwany. Mam swoje zdanie co do Baxa,podzielam zdanie Elaro czy też Colliosa jednak zrozumcie,że Angelo to Jej syn i będzie go zawsze bronić. Nic nie dadzą te kłotnie i licytacje kto ma racje
Poza tym,podkreślam,ze wyrażam tylko swoje zdanie,granie w takim wieku,będąc dojrzałą kobieta (myślę o wieku),jest chore,wręcz patologiczne.
@Kafes
Nie popieram Twojego wyboru(myślę,ze predzej czy później Wri Cię wykopie),ale szanuję za własne zdanie. Znając mentalność Polaków i więdząc,że będą Cię nazywać zdrajcą(funny) postawiłes na swoim. Wystarczy spojrzeć na dp ankh,gdzie polaczki które nie mają nic wspólnego z wojną,latają w różowych outfitach,tylko dlatego,że GiPO zwiększyło swoje szanse w tej wojnie bez końca. Co do moich przeczuć wykopania Cię z Wri,nie wiem,może to wynik moich własnych "przeżyć". Szwedzi (znacznie uogólniając), widząc,że robie pg,wzięli do siebie,a następnie zajebali podczas PoI questa. Mam nadzieje ze "Twoi" Szwedzi są lepsi.
@Angelo
Jesteś zakłamany,wręcz śmieszny. Lecisz tam gdzie Ci wygodniej,licząc, że wygrasz wojne. Otóz w wri jesteś tylko dlatego,że dałeś na użytek Hichama (albo kogoś innego)swojego chara,czego Creghan nie chciał zrobić,ponosząc widoczne konsekwencje. Nawet jeśli wygrasz wojnę, ludzie tacy jak Elaro nie dadzą Ci tu już pograć,po tym jak dałeś słowo a potem je złamałeś. Btw next time lepiej nie pisz posta w stylu "byłem na ankh ,Gipo kazało mi leave,więc joinelem do wri". Tylko sie ośmieszasz.
Jeśli komuś się zechciało to przeczytać,gz.
PaPa