Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2007, 11:39   #112
Blacov89
Guest

Domyślny

Co do wyzywania rodzicow innych graczy przez ludzi z NG to mozecie mi wierzyc badz nie, ale nawet wyzywali i moich rodzicow ,raz polathanem oficjalnie na forum tibia com - ban na 7 dni
drugi raz mial miejsce niedawno w grze kiedy to zalogowalem mojego wszechmocnego blaca i lazilem se po venore i zaczalem przesuwac sie nawzajem z jakims malym levelem. Po chwili ten niewytrzymal i wyzwal moja mame oczywiscie nie pozostalem mu dluzny i po krotkiej wymianie zdan skonczyly mu sie teksty i...

relog - azared nagle pojawia sie w vip

Zachowanie Mannowa jest conajmniej smieszne, podczas ostatniej bitwy mannow kiedy jego kompani padali jeden po drugim, on po cichu udal sie do pz i poprostu dal sobie loga. Wiec tutaj Finer mala aluzja do ciebie, czy Mannow naprawde wedlug ciebie jest przykladem dobrego lidera?

Rundo zrobil jak zrobil, jedyne co moge powiedziec to ze nalezy mu sie szacunek za to co zrobil, bo mysle ze tylko nieliczni sa w stanie tak postapic.
Goscia nie znalem dobrze ale tez nigdy nie mialem problemow z nim, no moze kiedys jak blokowal hydry calymi dniami..

Ps: Zielaq kopsnij mi na gg albo tu na priv msn twoj