Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2007, 12:04   #513
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

@Thomisson

Jeszcze nie wiadomo jak w Polskiej, i Hiszpańskiej lidze, ale tja, fajnie że wreszcie VFB, ma mistrza szkoda mi trochę Bayernu bo to on zawsze napędzał niemiecką piłkę klubową, ale ciul takie życie. Holenderska liga jak już nie raz wspominałem ma mierny system.

A ja mam takich pare niusów.

To że Wisła Kraków blisko mego serca zaczne od niej.

Jeden z najbogatszy polaków za granicą, chce pozyskać właśnie ów klub. Jest to Waldemar Kita, przyznam się nie znam go, ale czy ktoś znał Abramowicza przed kupnem Chelsea w środowisku piłkarskim?

@Down

Nie chodzi mi odrazu że Wisła wyjdzie odrazu na taki klub jak Chelsea, ale pomazyc można.

Innym niusem

Jest to że na pewno mistrzem Polski będzie BOT, lub Zagłębie lecz zmierzam do tego że ów mistrz już w II rundzie eliminacyjnej LM, nie będzie rozstawiony jak dawniej, więc już na początku na początku swojej drogi w Lidze Mistrzów mogą trafić na: Glasgow Rangers, Besiktas Stambuł, Lewskiego Sofia, Rosenborg Trondheim, Crvenę Zvezdę Belgrad, FC Kopenhaga, Racing Genk, Dinamo Bukareszt, DVSC Debreczyn, SV Salzburg, mistrza Ukrainy , mistrza Czech, Dinamo Zagrzeb lub APOEL Nikozja, z tym, iż dwie ostatnie drużyny grają już w I rundzie eliminacji.

Właśnie najbardzie boje się o naszego mistrza, bo wiemy np, co zrobił rok temu Lubin w I rundzie eliminacyjnej P.UEFA.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem