Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2007, 13:16   #76
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora Pokaż post
Haha go go go WBK czekamy na was caly czas. Moze open battle?
Tengu _/
Rotfl
smieszysz mnie, chuja robisz w wojnie, srasz sie fragiem na 81(!) ek i masz sie za mastah gracza, bez urazy ale twoj styl bycia wskazuje na to, ze jestes malo wartym dzieckiem tibii. Niedawno jeden z twoich RL w rozmowie ze mna powiedzial ze kiepski z ciebie player, kradniesz, kozaczysz i sprzedajesz chuja warta protekcje po czym ignorujesz graczy. Czas zejsc na ziemie, troche samokrytyki mr. pro =]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wr00n
Yash~
Ty kurwa pajacu wtedy gral bohun aka paulinka. I za to wlasnie ze gowno wiesz a bluzgasz na forum masz juz hunta do kwadratu.
To wytlumacz mi teraz kto z konta Berserk~ okradł mojego kolege 86 ek, Seya Aurius, czyli okradziony, kumplowal sie z poprzednim (?) wlascicielem i ofc dawal mu zawsze haslo, a ostatnio dziwnym trafem jak to on mowil Berserkero czyscil mu chara, sam nie wiem ile w tym prawdy ale moze ty cos wiesz na ten temat ?

Edit:
Przed chwila w thais jak to codziennie szalała Firawind.. wielki kozak =] Zawsze kozaczyla az tu dzisiaj nagle widze ze leje jakiegos knighta, za chwile wpada hampish, dankoo i ja przekrecili.. za chwile nie wiem po co wyszla znowu, potem zaczela uciekac i zamiast wbic do depo to wbila bana na kolesiach z pod dp. A wydawalo sie ze taki ziomal tengu =(

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 22-05-2007 o 15:19.
wrogonastawiony jest offline   Odpowiedz z Cytatem