Moje zdanie jest takie... Mdw napewno gra sam. BO po pierwsze napewno cip~ by sie do niego przyczepił (niemozliwe zeby nei sprawdzali czy najwiekszy lvl nie szaruje) pozatym jesli takim chocairzby 80 lvl da sie na luzach wbic 400k expa w kilka h to czemu taki mdw nie moglby wbijac po 3 miliony?? skoro ma ~4x wiekszy lvl>
nastepnie looknijcie sobie <http://www.pskonejott.com/otc_display.php> I wpiszcie mdw... i Eoanas <ja> nie szaruje a gram wiecej od niego.... zapewniam nie szaruje.. nie gra tez strasznie duzo...
nie mozna go tez tyrac ze nie ma zycia rl.. bo napewno ma i napewno trzyma sie dobrze... Jesli granie w tibie sprawia mu przyjezmnosc(jak mi) to czemu mialby nei grac?? tylko dlatego ze jakies nabki co nigdy 30 lvla nie wbily z zazdrosci glupoty pierdolą... dla mnie to zwykly chlopak ktory ma hobby jak kazdy inny, i jest w tym najlepszy na swiecie...a i nie tyrajcie noobkow ze sie podniecaja bo oni nigdy na oczy bp plate armorow nie widzieli musicie ich zrozumiec... i nie ma w moich slowach a za grosz ironi

pozdrawiam
EO~