Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jackess
i bardzo dobrze ze ma jechane. jak ten paparuch dolaczyl do wojny to mowil ze kazdy kto odejdzie bedzie mial przje*** a co zrobil? byl jednym z tych co zrobili to jako pierwsi do tego na jednym zbattle jak spier*** to rzucał mwalle pod swoich jeb** komuch. stracil cpierpliwosc do polaków? a co ty myslisz ze ta wojna to pl vs swe? to ty ku*** chyba głupi jestes. o jakim ty kur** patriotyzmie pierdol***? ten człowiek nigdy sie nie kierował takimi wartościami jak patriotyzm. co do odsyłania heh na h** mam czytac te jego pierdol**** skomlenia? a zaaa buty tosie wpier**** dostaje wszedzie. raczej ty to pewnie preferujesz opinacze albo bekeki
|
Ty wiesz co ty wogule piszesz dzieciaku --.--
Co cie to wogule obchodzi po ktorej stronie walczy koti czy ktokolwiek inny to jest ich sprawa i tyle ...
Ja jestem za freternity osobiscie ale lubie kotiego i i xyriele (<3 xD) i sznuje ich decyzje i niech tak zostanie jak oni sami postanowili i h** was to powinno obchodzic a jak wam niepasuje to zmiencie serwa jezeli sie obawiacie wladzy CRU~~ nad Seleną .
PS: Sry za bledy ale pisze posty w afekcie i staram sie przekladac mysli na forum i pisze szybko zeby nic nie zapomniec.
Pozdrawiam Djinn de'Moon
Aha jeszcze raz prosze o udostepnienie jakis filmikow z war