Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2007, 22:13   #22
Osiol221
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suppcio Pokaż post
nie są żadnymi moimi idolami . Wybacz ale nie można (przynajmniej według mnie mieć idolów w grze internetowej). ale szanuje ich za to że są normalni... pomagali mi zawsze kiedy owej pomocy potrzebowałem. Nie uważają się za super graczy etc. a Ty myślisz że jesteś bogiem. Osobiście nic do Ciebie nie mam. Lubie patrzeć jak twoja postać się rozwija... ale nie musisz być taki arogancki w stosunku do innych graczy. Jesteś dobrym graczem.. ale mało szanowanym w przeciwieństwie do choćby Pendragon Ginewry która
Mając 2 chary na 100lvl nie jara się tym i nadal rozmawia z ludźmi (noobkami) lub mało lvlowcami . nie zmienia sie i jest nadal miłą i sympatyczna osobą. Ale Ty jesteś super bo latasz sobie 135 rp i nie masz szacunku do innych graczy, yo.

peace.
Pozdro.
czytałem poprzednie posty na temat Pandori i filmów z tego świata... i z wypowiedzi na wypowiedzi wynika że masz coraz większe kompleksy.. niewiem na czym to polega .. ale jeszcze nie dawno twojim idolem był Tie Pogromca teraz zmienił chary ktory niezle expi , ale nie jest juz po twojej stronie to po nim jedziesz tak samo zresztą , mówisz że dla ciebie ta gra nie jest ważna i masz ją w dupie,a grasz w nią siedzisz na forum i pieer**lisz głupty , chwalisz sie że podbijasz Xerene to może byś ujawnił ten nick którym zdobywasz next świat.. co do szacunku według ciebie powiedzenie "HI" do każdego nooba co do ciebie pisze wyznacza granice szacuku ?? może byś troche bardziej Obiektywnie spojżał ??
Osiol221 jest offline   Odpowiedz z Cytatem