Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2007, 09:31   #171
artlion
Guest

Domyślny

Cytuj:
ale ryckiem swietnie sie gralo przez dlugie lata, a magami dopiero od niedawna
Nie, ryckiem nigdy nie gralo sie swietnie. Zawsze byl usposledzony na demonach tak jak teraz. To sorcem/drutem gralo sie z_ebanie poniewaz mimo ze sie zarabialo kase to nie mozna bylo sobie za nia kupic sdekow bo nie mozna bylo kupowac run w sklepach a sprzedawcow bylo stanowczno za malo jak na swoje potrzeby i do tego jeszcze trzeba bylo latac po depo i ich szukac. Jesli nie usuna run ze sklepów to knight nigdy nie bedzie mial szans nawiazac walki z sorcem/drutem w expieniu.
Cytuj:
a i tak knightow wiaz jest najwiecej
Jestem ciekawy na jakiej podstawie tak twierdzisz. Wszystkie najnowsze rankingi pokazuja ze obecnie ponad 50% osob wychodzacych z rooka wybiera sorcerera, a 40% druida. Knightów jest niecałe 10%, a paladynów prawie w ogóle nie ma (około 1%), gdyż ostatnie update'y strasznie utrudnily grę tą profesją. (ale ja i tak gram od nowa 43 palkiem i nie narzekam, jak ktoś gra w tibię od 3 lat to sobie bez problemu radzi)
Cytuj:
Nie wiem co bedzie w tym update, ale wydaje mi sie, ze moga znow wrocic te czasy gdzie knight byl najlepsza profesja.
Zeby tak sie stalo musieliby usunac runy ze sklepow. Na 99% tak nie zrobią.
Cytuj:
I tak co jakis czas bedzie sie sytuacja zmieniac...
Nie na tyle zeby znowu knight byl najlepszy. Za bardzo namieszaly runy w sklepach.

Ostatnio edytowany przez artlion - 23-05-2007 o 09:33.
  Odpowiedz z Cytatem