Zobacz pojedynczy post
stary 15-10-2004, 12:40   #107
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Helixaw
Z tego co pamiętam to jest to nieoficjalny skillbar stworzony przez jednego z graczy.
Dodam jeszcze, że jestem przeciw skillbarowi Przecież on odbierze całą frajdę zdobywania skilli/mlvl. Już nie zobaczę, np. expiąc na cyckach pięknego napisu "you advanced in axe fighting" i będę się cieszyć, że się tego nie spodziewałem. Podobnie gdy zdobyłem 5mlvl wychodząc z kopalń, także się go nie spodziewałem i byłem mile zaskoczony
Z tym,że ten "element zaskoczenia" większość graczy(w tym mnie),cholernie wkur**wia.Jak by na to nie patrzeć,wprowadzenie skillbara nadałoby grze WIĘKSZEGO realizmu.Dlaczego??Przecież,nie jest tak,że trenujesz np.walke mieczem i nagle "BĘC!!!"-oooo dostałem awansa!!!Lepiej się bije!!Postać chyba czuje podczas całego treningu,jak zwiększa swoje umiejętności i obrazujący to skillbar powinien być.

A Tibia i tak jest totalnie wyprana z klimatu.Polecam grę na klimatycznych shardach UO(oraz gry fabularne w RL,takie jak D&D,Warhammer itp.),tak jak ja to robię.A w Tibię gram z przyzwyczajenia(ma w sobie to COŚ).
Ithelios jest offline