Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2007, 14:39   #248
Gatho Gokhinin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
Domyślny

Up: jestem za- całkiem fajny pomysł, nie to co wand of aqua czy Posioned long sword/axe, nie przymierzając x]. Mimo iż gram knightem (~60lv wbiłem na facc) to uważam że knight tak źle nie ma. Jedyne co mnie bolało to brak możliwości wysyłania parceli z expowisk, a tak to nieźle dawałem sobie radę. Wg mnie przydały by się jakieś zmiany w systemie gry- czas wbijania skilli itp niz tylko nowe expowiska, bo to tak wiele nie zmieni. W końcu to bedzie tibia 8.0, więc licze na jakieś przełomowe zmiany ;p.
Co do mnie, to chciałbym.. hmm może więcej itemów, których zdobycie nie byłoby wciale takie łatwe (echh te bp of mpa z Harmonii ^^). Jakiś czar, ring, cokolwiek co zwiększało by szybkość ataku o 50 czy 70% dla knighta i palka... oraz.. może nowy skill + rodzaj broni? Chodzi mi o używanie np 2 mieczy na raz. Było by to sprawiedliwe, bo co to by było jak knight by latał z 2oma sca lub sov. Tak to by było tylko kilka broni, które można nosić podwójnie z atakiem powiedzmy 30+, a można ich używać tylko z odpowiednim levelem-dosyć wysokim, jak różdżki. (Było by to sprawiedliwe powiedzmy dla 50knighta, który musiał wbijać te 50leveli normalnie a gracz który zaczął po updacie z broniami które są bez ograniczenia levelowego 50lv wbija 3x szybciej). No i tyle mi wpadło do głowy. Chwała temu kto to przeczyta ;p

PS- co to jest "Palaś"? ;d

Ostatnio edytowany przez Gatho Gokhinin - 23-05-2007 o 14:41.
Gatho Gokhinin jest offline