Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2007, 15:38   #2760
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yrelius Pokaż post
OMG .... Dziecko?? lo. ... a ile ty masz lat co cfaniaku???-.-

Acc BUYEREM to jestes ty , a raczej sie acc zamieniles ... nie powiem z kim z innego wzgledu...twój stopnien nie jest wyzszyc od dziecka co ma 13lat .... reasumojac ... sprawdz sobie nick Sorcerer Even ...i zobaczysz na czym bazowalem moje podejrzenia ....

Hight Lvl ?? co mi z bani robisz . omg .. ty nie widziales Hight lvlu/a chyba

sam sie zastanów ....a bedziesz wiedzial
LOL nie zamieniałem sie nigdy za Evena -.- Sorcerer Even to osoba, której nie znam-.- jak ty uważasz, że jak są podobne nicki to juz musza byc te same osoby to powodzenia w dalszym życiu dla Twojej wiedzy jest jeszcze Druid Even i Mag Ewen Są to osoby które znam tylko z widzenia...

Jesteś żałosny tyle mam Ci do powiedzenia... nie masz co się tłumaczyć bo to Ty jestes sprawcą tego wszystkiego -.-

jeszcze jedno... zazdrościsz mi lvla i żałujesz, ze nigdy nie doscigniesz mnie z lvlem, dlatego z rozpaczy piszesz swoje nędzne posty

nie bede juz ci odpisywał bo szkoda mi mojego czasu na czytanie twoich wiadomosci i prosze nie spamuj mnie w tibii bo i tak ci nic nie odpowiem

dzieciak.... moze i nie jestes dzieckiem ale zachowujesz sie tak... szczerze? jebie mnie to ile masz lat

Ostatnio edytowany przez Even - 23-05-2007 o 15:44.
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem