Facc nic nie dostanie w tym updacie? A ja myślę, że wyrównanie profesji będzie dotyczyło każdego wiec, co narzekacie. A jak nie to pech.
Co do osób narzekających na to, że tylko dla pacc. Mam wrażenie, że jesteście w większości jedynakami, którzy w ciągu całego swojego życia zawsze dostawali to, co chcieli i to za darmo. Jakbyście mieli brata czy siostrę to byście się nauczyli jak to jest konkurować o coś i cieszyć się jak się coś dostało za (nazwijmy to) prace. Jak zapracuje w jakiś sposób, kupie pacca i oczekuje czegoś dobrego. Dobrego produktu, który da mi coś więcej. NIE wywyższa mnie to nad tymi, co nie mają pieniędzy na pacca. Po prostu dostaje czegoś więcej niż inni.
Inna opcja, że jesteście tzw. dzieciami neo, które po dostaniu neostrady uznały się za władców Internetu i muszą mieć wszystko. Oraz to, że możecie klnąc bez obaw, że was znajdą.
Uważam też, że wielu z was narzekających nie potrafi korzystać nawet z tego, że dostajecie sporą część tibii za darmo. Dostajecie to dzięki paccom, którzy za was płacą byście wy mogli cieszyć się mniej lub bardziej tą grą. Myślę, że powinniście być nie tyle wdzięczni i dziękować na kolanach, ale pomyśleć, że oni dają wam grać.
Poza tym wiele osób nie rozumie tego, że jak się robi jakiś produkt (Tibia) to się ją sprzedaje za pieniądze by na niej zarobić. Jeśli ktoś spędza nad czymś tyle czasu to należy mu się wynagrodzenie. A WY MACIE TO W DUPIE. Czy jeśli ktoś z was narzekających zrobiłby nowy model telewizora TO CZY DAŁBY GO ZA DARMO? Nie. Byście go sprzedawali i robili do niego "update" za pieniądze. (To ostatnie zdanie to porównanie - trudne słowo).
Płacisz - masz. Nie płacisz - nie masz. Lub masz mniej jak to w Tibii.
Koniec żalenia. Post adresowany do tych największych maruderów i osób wielce zaskoczonych tym, że na świecie rządzą pieniądze.
Pozdro.
|