Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2007, 02:04   #1
mikmas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: stąd

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 650
Skille: 200/199
Poziom mag.: 90
mikmas ma numer GG 3632553
Pytanie [PACC] Gdzie w końcu expić

Mam sobie 31 ed'a. Przeszukałem całe forum ale nie znalazłem zatysfakcjonującej odpowiedzi. Więc na czym expić? Mógłbym na guardach dla facców, ale za dużo pk. Darashia i roty - n/c. Ankrahmun/Tomby? Za mało expa + duże ryzyko + zapotrzebowanie żarcia (więc trza do dp często biegać zrzucać kasę i brać żarło) + dużo ludu. Tiquanda - też nie dobrze, bo mało miejsca i hydra. Scaraby? Tam expiłem knightem i było to dobre miejsce, ale nie zbyt dobre dla drutów, bo jednak dużo expa nie ma, uciekają no i miejsca mało i można wleść w ładny respawn. Cyclopolis - brzmi ciekawie, nie byłem tam jeszcze, ale jak znam życie zajęte lub mało miejsca. Więc moje pytanie brzmi: gdzie jest exp pewny, nie zadużo ludzi tam chodzi lub jest rozległe, nie ma takiego bigosu jak na tombach; jest 1-2 gatunki potworków? Coś takiego ala guardy tylko dla pacców?

I szczerze mówiąc nie rozumiem trochę cipsoft. Czemu nie zrobią expa idealnego dla średnio-lvlowca? Najlepiej takie kopy guardów jakie mają facci!
mikmas jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.