Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2007, 09:15   #3
filobossek2
Użytkownik Forum

filobossek2's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mikmas Pokaż post
Mam sobie 31 ed'a. Przeszukałem całe forum ale nie znalazłem zatysfakcjonującej odpowiedzi. Więc na czym expić? Mógłbym na guardach dla facców, ale za dużo pk. Darashia i roty - n/c. Ankrahmun/Tomby? Za mało expa + duże ryzyko + zapotrzebowanie żarcia (więc trza do dp często biegać zrzucać kasę i brać żarło) + dużo ludu. Tiquanda - też nie dobrze, bo mało miejsca i hydra. Scaraby? Tam expiłem knightem i było to dobre miejsce, ale nie zbyt dobre dla drutów, bo jednak dużo expa nie ma, uciekają no i miejsca mało i można wleść w ładny respawn. Cyclopolis - brzmi ciekawie, nie byłem tam jeszcze, ale jak znam życie zajęte lub mało miejsca. Więc moje pytanie brzmi: gdzie jest exp pewny, nie zadużo ludzi tam chodzi lub jest rozległe, nie ma takiego bigosu jak na tombach; jest 1-2 gatunki potworków? Coś takiego ala guardy tylko dla pacców?

I szczerze mówiąc nie rozumiem trochę cipsoft. Czemu nie zrobią expa idealnego dla średnio-lvlowca? Najlepiej takie kopy guardów jakie mają facci!

Nie dawno po drodze do Dark Cathedral zrobiono resp gs-a przez mało jest tam teraz ludzi

4 bp manas + bp gfb + rod >>> 2 monki i exp

Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :*
filobossek2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem