Cytuj:
Czasem sobie wyobrażam że niektózy zamiast mózgu mają wykałaczki.
|
W pierwszym momencie aż mnie zdziwił całkowity brak kultury, albo może jakieś komplexy? Nie wiadomo. Ale widać się przyzwyczaiłem za mocno do kultury na innych forach - definitywnie muszę to zmienić (już mam 2 rzeczy do zmiany: przestać wyrażać poglądy, bo to dziecinne i przyzwyczajenie, że są ludzie, którzy nie powiedzą nic konkretnego tylko nawrzucają - takie forumowe drechy hehe)
Cytuj:
I Kurde nie narzekaj na PACC bo na FACCu lepiej mieć nie będziesz.
|
I kurde nie pomyślałeś, że miałem kiedyś facc? I kurde poza tym nawet bez tego na to wpadłem czytając wypowiedzi innych: perfekcyjnego miejsca expa dla pacców na średnim lvlu nie ma.
Cytuj:
To forum jest tak ogromne że na pewno coś dla siebie znajdziesz. Myśł człowieku, myśl.
|
I kurde - myślący człowieku - przeczytaj pierwszą linijkę mojego pierwszego postu. I kurde mecenasi nauki nie lubią scrollować więc zacytuję: "[...] Przeszukałem całe forum ale nie znalazłem zatysfakcjonującej odpowiedzi."
Kiełek! Mówisz dsy? A nie zostaną za szybko ubite (tzn. czy w ogóle zdążą dojść do draga

?
A teraz lekki offtop: wiem, że mr. Ribery jako wielce myślący może wyśmiać mój jakże niedoskonały pomysł, ale mam nadzieję, że rozumie, że nie każdy jest tak idealny jak on. Otóż jakby wziąć 4 parcele, pójść na dragi, przyblokować go tymi parcelami (oczywiście z monkiem, bo chyba jako jedyny najdłużej wytrzyma, a potrzeba tylko tyle czasu, żeby zdążyć bloknąć). I z daleka z hmm? Bo 33 jeszcze nie mam, więc różdżka odpada? Ataków fizycznych jak i tych fire waveów czy jak to się tam zwie by nie było. I czy nie byłoby to dobre także przy hydrach? One chyba nawet nie mają żadnego strzału odległościowego (nie przyjrzałem się, jak na nią wpadłem to nie testowałem jej zdolności

). Co o tym myślicie?