Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
ots plx, tam masz wszystko idealne
patrz up
patrz 2xup
nie no bezczelny dzieciak jakis... wszyscy narzekaja ze facci nic nie maja a temu na pacc jeszcze malo...
Btw: jezeli tak uwazasz to po co pacca kupiles?
|
Znasz go chociaż, że mówisz że jest bezczelny dzieciak? Owszem, musiało go ponieść... Ale to tylko człowiek, nie jakiś robot! Nie oceniaj ludzi, po 4 postach...
PS.:
Żeby nie było offtopa, to sproboj na dragach BEZ DS visovać NA UTAMIE do 45 lvl, potem bez utamy z sio
@EDIT (do mikmasa)
Ice'nek znowu gra???
Wnioskuje to z tego, że dzisiaj się logował, i jest w gildi.
A nawet zdążył paść ^.^

@EDIT2
Cytuj:
A teraz lekki offtop: wiem, że mr. Ribery jako wielce myślący może wyśmiać mój jakże niedoskonały pomysł, ale mam nadzieję, że rozumie, że nie każdy jest tak idealny jak on. Otóż jakby wziąć 4 parcele, pójść na dragi, przyblokować go tymi parcelami (oczywiście z monkiem, bo chyba jako jedyny najdłużej wytrzyma, a potrzeba tylko tyle czasu, żeby zdążyć bloknąć). I z daleka z hmm? Bo 33 jeszcze nie mam, więc różdżka odpada? Ataków fizycznych jak i tych fire waveów czy jak to się tam zwie by nie było. I czy nie byłoby to dobre także przy hydrach? One chyba nawet nie mają żadnego strzału odległościowego (nie przyjrzałem się, jak na nią wpadłem to nie testowałem jej zdolności ). Co o tym myślicie?
|
A drag sie przezuci, odepchnie parcela, i bedzie happy!