Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2007, 22:28   #15
Maxioris
Użytkownik Forum

Maxioris's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Maxioris ma numer GG 2780851
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
ots plx, tam masz wszystko idealne

patrz up

patrz 2xup
nie no bezczelny dzieciak jakis... wszyscy narzekaja ze facci nic nie maja a temu na pacc jeszcze malo...
Btw: jezeli tak uwazasz to po co pacca kupiles?
Znasz go chociaż, że mówisz że jest bezczelny dzieciak? Owszem, musiało go ponieść... Ale to tylko człowiek, nie jakiś robot! Nie oceniaj ludzi, po 4 postach...
PS.:
Żeby nie było offtopa, to sproboj na dragach BEZ DS visovać NA UTAMIE do 45 lvl, potem bez utamy z sio
@EDIT (do mikmasa)
Ice'nek znowu gra???
Wnioskuje to z tego, że dzisiaj się logował, i jest w gildi.
A nawet zdążył paść ^.^
@EDIT2
Cytuj:
A teraz lekki offtop: wiem, że mr. Ribery jako wielce myślący może wyśmiać mój jakże niedoskonały pomysł, ale mam nadzieję, że rozumie, że nie każdy jest tak idealny jak on. Otóż jakby wziąć 4 parcele, pójść na dragi, przyblokować go tymi parcelami (oczywiście z monkiem, bo chyba jako jedyny najdłużej wytrzyma, a potrzeba tylko tyle czasu, żeby zdążyć bloknąć). I z daleka z hmm? Bo 33 jeszcze nie mam, więc różdżka odpada? Ataków fizycznych jak i tych fire waveów czy jak to się tam zwie by nie było. I czy nie byłoby to dobre także przy hydrach? One chyba nawet nie mają żadnego strzału odległościowego (nie przyjrzałem się, jak na nią wpadłem to nie testowałem jej zdolności ). Co o tym myślicie?
A drag sie przezuci, odepchnie parcela, i bedzie happy!

POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia
Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams
Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej!

Dyslektyk

Ostatnio edytowany przez Maxioris - 24-05-2007 o 22:34.
Maxioris jest offline   Odpowiedz z Cytatem